SIMPLY ELEGANCE 




Ahoj Všem!

K tomuto článku mě dnes inspiroval jeden mladý pán, který měl na sobě oblek! 
Nejspíš to vyl nějaký vysokoškolák, co utíkal na zkoušku, ale i tak mezi davem mile vyčníval:)

Mně osobně se muži v oblecích velice líbí. Krásně to podtrhne jejich mužnost a pak jsou neodolatelní. Někdy si přeji, aby všichni muži měli povolání, ve kterém musí vypadat reprezentativně a musí nosit oblek:) Chápu, že to není to nejpohodlnější oblečení pro chlapy jak je známe, ale myslím si, že je to první krok k naší přízni. Protože my, když vidíme chlapa v obleku, tak si řekneme: "Jo, ten bude asi něco znamenat...", nebo: "Ten má fakt styl..." (že?:))
Takže chlapi  "Suit UP!" a dělejte nám tu radost častěji:D!




A abych nevynechala nás- důležité ženy, které také rády vypadáme elegantně (asi ne všechny), taky sem k našemu outfitu napíšu pár řádků:) 


Moc ráda vytvářím různé kombinace (jak můžete shlédnout nahoře v záložce "Fashion") v aplikaci zvané POLYVORE , kam se stačí i přes FB přihlásit a pak si můžete hrát, vymýšlet kombinace- dělat "Sety", koukat na jiné kombinace a případně si je ukládat - lajknutím na svůj Polyvore profil.  Takže doporučuji všem, koho podobné zábavné aplikace baví!

A teď k věci! Co je vlastně v nynějším světe vůbec elegantní? Hranice se posouvají a oblečení začíná být čím dál vyzývavější a nevhodné (jak nečekané), ale je tu pár základních kroků Dresscode, kterých bychom se měly držet, chceme-li působit opravdu elegantně a reprezentativně. 

Pro mě je základ sukně a lodičky! Takže...
1) Výstřihy- ikdyž nemáme CO do toho výstřihu dát, stejně by dekolt neměl být odhalen a odvádět pozornost
2) Odhalená stehna- sukně ano, ale takové, aby nám zakrývaly stehna, tj. například nad koleno
3) Odhalená ramena- i naše nevinná ramínka nepůsobí tak úplně IN ve světe decentních a representativních outfitů
4) Upravené nehty- žádné dlouhé červené drápy, ani přeplácané gelovky prosím!Takže tělová nebo růžová barvička nehtů, hezky upravené vlastní nehtíky nebo "francie" :)
5) Vůně- velice důležitá, když jste především typ, co se v létě potí jako /s prominutím/ prase! Takže Deodorant! Pokud rády nosíte parfém- tak jemný, svěží, květinový :) Žádné kořeněné, těžké a příliš sladké vůně nelahodí nosům nějakým šéfům a obchodníkům.

A ještě jsou tu další věci, nejdůležitější asi krok č.6!
6) Make-up- STOP černým orámovaným očím- působí velice vulgárně:( Do práce, ať už děláte kdekoliv, kde se potkávate s lidmi, by jste měla nosit jemné denní líčení.  Výrazná rtěnka je už spíše jako doplněk:) -ne černá samozřejmě:D
7) Hairstyle- tady je to jasné- žádný pankáč nebo růžové páčo :D a čím upravenější a učesanější, tím lepší:)
8) Šperky- žádné velké "zlaté" řetězy (ale to už napadne asi málokteré z nás:)) 

9) Svěží dech- rozumí se tím spíše, že se nebudete (za pokladnou, na recepci, atd...) ládovat česnekovou pomazánku nebo nějakou paštikou:D
10) NE džínám- prostě rifle jako rifle se do práce mezi lidi nehodí. 


11) Obuv- když pracujeme ve firmě, v hotelu, na nějakém výstavišti (kdekoliv, kde lidi můžou vidět naše nožky) , NEnosíme botasky, bláznivé sandálky ani nevkusné kozačky!

Doufám, že jsem vytkla to nejdůležitější, kdybych na něco zapomněla, budu ráda za připomenutí! Žádná nejsme dokonalá, ale nemáme k tomu daleko! :* :D

Na fotografii mají slečny pouze moc krátké sukně/ kraťase, ale jinak jim nemám, co vytkout:) Samozřejmě si myslím, že jako outfit někam do města je o bezva!
 Našla jsem také výstižné fotografie -"Co do kanceláře nepatří", tak se s vámi o ně podělím, protože je to většina věcí, které jsem výše napsala:) Vynechala jsem tetování- samozřejmě jedná se o viditelná tetování- jako je na rukách, krku, lýtkách,..

Myslím, že dobře výstižné:)! Tento zmíněný Dresscode platí také na pohovory!

Můj dnešní outfit naleznete v záložce Fashion<
Líbil se Vám můj článek o Dresscode? Budu ráda za Vaše názory! Pěkný den! 


Bow kiss* 

Comments

Popular Posts