Lotus biscoff cake



Tohle mě tak začalo neskutečně bavit, že jsem si řekla, že vám hodím i sem na blog easy písy tip na výbornej a rychlej dort! Většinou beru inspiraci z jiných blogů a podobně a pak dám dokupy něco svýho - co by mohlo dopadnout dobře a povedlo se! Nejlepší na tom je, že to netrvá vůbec dlouho, tak se mrkni na postup.) 

Co potřebuješ? 

KORPUS
-1 balení lotus sušenek (250g)
-hrst nakrájených datlí 
-6 hrstí ovesných vloček (klidně i drcených) 
-3 zralé banány 

> pokud se ti zdá být směs hodně tuhá, přidej pár lžic rozpuštěného kokosového oleje 
 > pečeš na 180° 30min (krásně to provoní byt:) 

KRÉM
-500g Mascarpone / 3 balení tofu natural 
-2PL cukr moučka / agávový nebo jiný sirup 
-100ml sojového mléka 
-3PL arašídového másla (díky němu má krém dokonalou chuť)
-3-4 polámané lotusky, které nakonec jemně do krému vmícháš
-hrst angreštu (příp jiného sezónního ovoce) 

> vše spojíš a necháš 30min ztuhnout v ledničce
> po vychladnutí korpusu, naneseš krém na dort a dozdobíš lotuskama a ovocem 
> můžeš podávat:) 

Pokud ho upečeš, hoď mi do emailu fotku: albidsgn@gmail.com! Budu se těšit na výtvory:) 




Comments

Post a Comment

Budu ráda za Vaše názory a komentáře:) Pěkný den!

Popular Posts